Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا- رئيس سازمان صدا و سيما با حضور در منزل علي نصيريان، درگذشت همسر وي را تسليت گفت
به گزارش خبرگزاري آريا، دکتر علي عسکري رئيس رسانه ملي، ظهر امروز در منزل علي نصيريان، هنرمند پيشکسوت کشورمان حضور يافت و درگذشت همسر او، مرحومه فاطمه بيات را به اين چهره ماندگار تسليت گفت
در اين ديدار که مرتضي ميرباقري، معاون سيما و محمدحسين رنجبران، مديرکل روابط عمومي صدا و سيما هم دکتر علي عسکري را همراهي مي‌کردند، رئيس رسانه ملي از درگاه خداوند تعالي براي آن مرحومه، طلب رحمت و براي استاد علي نصيريان طول عمر با عزت آرزو کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


دکتر علي عسکري، علي نصيريان را از مفاخر هنر ايران برشمرد و ابراز اميدواري کرد او همچنان در مسير هنر و بازيگري بدرخشد.
رئيس سازمان صدا و سيما با تاکيد بر اينکه تجربيات استاد نصيريان گوهري گرانبها براي مديران عرصه سينما، تئاتر و تلويزيون است خطاب به اين چهره ماندگار گفت: من خاضعانه از شما خواهش مي‌کنم هرگاه نکته يا مطلبي درباره آثار رسانه ملي به ويژه در حوزه فيلم و سريال و تله تئاتر داشتيد به بنده و همکارانم منتقل کنيد تا بتوانيم آثاري با کيفيت‌تر توليد کنيم.
دکتر علي عسکري به تلاش رسانه ملي براي توليد فيلم و سريال با موضوعات موثر و به روز اشاره کرد و افزود: همان طور که مي‌دانيد ما هرشب حداقل سه سريال تلويزيوني روي آنتن تلويزيون داريم و سعي مي‌کنيم مخاطبان را راضي نگه داريم، اما مطمئنيم تا رسيدن به نقطه مطلوب بويژه در زمينه کيفيت سريال‌ها هنوز فاصله داريم و دراين عرصه به راهنمايي‌ها و نقادي شما اساتيد اين عرصه احتياج داريم.
رئيس رسانه ملي با تشکر از تلاش‌هاي علي نصيريان در طول ساليان متمادي درعرصه سينما، تئاتر و تلويزيون گفت: از اينکه هنوز به صورت فعال در عرصه مجموعه‌هاي تلويزيوني حضور داريد بسيار خوشحالم و اميدوارم مجموعه تلويزيوني که براي رمضان سال آينده روي آنتن خواهد رفت با حضور شما يکي از سريال‌هاي ماندگار تلويزيون شود.
مرتضي ميرباقري معاون سيماي رسانه ملي نيز با اشاره به سوابق درخشان علي نصيريان در عرصه بازيگري افزود: آقاي نصيريان از جمله ستارگان عالم بازيگري ماست که واقعا درهرمجموعه که حاضر مي‌شود اثرگذاري مشهودي دارد و براي همين هم هست که چهره ماندگار اين عرصه لقب گرفته است.
معاون سيما با تشکر از حضور علي نصيريان در يکي از مجموعه‌هاي رمضاني سال 98 تلويزيون به تلاش رسانه ملي براي گرم کردن عرصه توليدات فيلم‌ها و سريال‌هاي تلويزيوني اشاره کرد و گفت: تا قبل از دو سال پيش وضع توليد سريال‌هاي ما وضع خوبي نبود و بسياري از کارگردان‌ها و تهيه کنندگان و ديگر افراد موثر مجموعه توليد فيلم و سريال ما بيکار بودند و از آن زمان سعي کرديم تنور توليد را داغ کنيم و تا امروز مجموعه‌هاي مختلفي يا توليد شده اند يا درحال توليد هستند و خود شما به عنوان استاد بازيگري مي‌دانيد اين کار بسيار سختي بود.
علي نصيريان نيز با ابراز تشکر فراوان از دکتر علي عسکري و همراهان، حضور آن‌ها را در خانه خود، تسلي خاطر دانست و گفت: همسرم که شصت سال با هم زندگي کرديم، نامش فاطمه بود و خدا بسيار دوستش داشت که درايام فاطميه رفت.

چهره ماندگار عرصه سينما و تئاتر و تلويزيون با اشاره به عاشقانه بودن زندگي اش با همسرش فاطمه بيات فراغ او را بسيار سنگين توصيف کرد و افزود: خدا امام خميني را رحمت کند که مي‌گفت: غم نزديکان انسان بسيار سنگين و سخت است واقعا همين طور است ما آنقدر به هم وابسته بوديم که وقتي سفري به امريکا داشتيم و فهميدند که ما حدود شصت سال است با هم زندگي مي‌کنيم پرسيدند شما در فرهنگ تان چيزي به نام طلاق نداريد؟ هر دو خنديديم و گفتيم که نه براي ما دو نفر اين واژه اصلا شناخته شده نيست.
اين استاد بازيگري در اين ديدار به مسائل هنري هم اشاره کرد و از اهميت بيان مسائل مردم در آثار نمايشي گفت و تاکيد کرد: اگر اثري، حرف دل مردم را بزند و دغدغه مردم را داشته باشد، اثرگذار خواهد بود و ما بايد سعي کنيم با ديدي طبيبانه حرف‌ها و درد‌هاي مردم و جامعه رابيان کنيم.
علي نصيريان بازيگران، کارگردان‌ها، نويسندگان و تهيه کنندگان را همچون پزشکان دانست و افزود: همچنان که پزشکان جسم را جراحي مي‌کنند و غدد کثيف درون انسان‌ها را از بدن بيرون مي‌کنند ما هم جراح روح جامعه و انسان‌ها هستيم و بايد عفونت‌ها و غدد عفوني جامعه را جراحي کنيم و روح اميد را درميان مردم بدميم.
اين چهره ماندگار هنر کشور با تشکر از توليدات سازمان صدا وسيما در حوزه فيلم و سريال تاکيد کرد: من خواهش مي‌کنيم در کنار تعدد توليدات به کيفيت آن‌ها هم توجه ويژه کنيد و سعي کنيم آثاري توليد کنيد که دغدغه مردم باشد.
علي نصيريان با اشاره به اهميت تئاتر در عرصه بازيگري و سيما و تلويزيون افزود: خواهش مي‌کنم به مقوله تله تئاتر توجه کنيم الان برخي اوقات مي‌بينم که هنوز تله تئاتر‌هاي قديمي ما از تلويزيون پخش مي‌شود ما بايد به فکر توليدات جديد در اين حوزه باشيم و البته مي‌دانم که شما مضايق مالي داريد، اما با همين بودجه اندک هم به اين حوزه توجه کنيد.

نصيريان که اين روز‌ها در حال بازي در سريال «برادر جان» به کارگرداني محمدرضا آهنج است، گفت: با وجود تالمات روحي و جسمي، حتما به حضورم در اين سريال ادامه مي‌دهم چرا که معتقدم اين سريال از معدود سريال‌هايي خواهد بود که دغدغه مردم را در حوزه‌هايي خاص بيان مي‌کند و قطعا اثر خود را مي‌گذارد.
استاد علي نصيريان که در جشنواره فيلم فجر امسال هم در فيلم «مسخره باز» همايون غني زاده بازي کرده است، افزود: به نظرم اين کارگردان جوان بسيار در کارش موفق بوده است و من وقتي فيلم را ديدم به او گفتم بسيار فراتر از فيلم نامه اين فيلم را ساخته و به اصطلاح درآورده است و و اقعا جاي تبريک به او دارد.
وي همچنين در ادامه با بيان اينکه بايد درعرصه هنر و فيلم و سينما به جوانان توجه ويژه شود، گفت: هرچقدر به اين نيرو‌هاي جوان توجه و به آن‌ها اعتماد کنيم آثاري فاخر‌تر را دراين عرصه شاهد خواهيم بود.
در پايان اين ديدار صميمانه، دکتر علي عسکري با يادآوري 15 بهمن، روز تولد علي نصيريان و تسليت مجدد درگذشت همسر او، با تقديم لوح و هدايايي از اين هنرمند تواناي کشورمان قدرداني کرد.
علي نصيريان متولد 15 بهمن 1313 است.
وي 13 بهمن امسال با درگذشت همسرش، مرحومه فاطمه بيات عزادار شد.
ماحصل شصت سال زندگي عاشقانه آن‌ها سه پسر به نام‌هاي بابک، برمک و باربد است.
نصيريان با بازي در حدود 70 فيلم سينمايي و سريال تلويزيوني و خلق شخصيت‌هاي ماندگاري مانند قاضي شارح سريال سربداران، ابوالفتح سريال هزاردستان، حاج يونس فتوحي سريال ميوه ممنوعه، از چهره ماندگار کشور است و نشان درجه يک هنر دارد.
وي علاوه بر بازيگري، ده‌ها نمايشنامه و ... را به تحرير درآورده است.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: رئيس رسانه ملي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۵۰۰۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عبور از نگاه سنتی به رسانه با پدیده‌ دانشجو ـ خبرنگار

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: پیدایش رسانه‌های نوین و رشد و پویایی بی‌وقفه پدیده‌هایی مانند دانشجو ـ خبرنگار، نگاه سنتی به رسانه را به چالش کشیده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، محمدمهدی اسماعیلی در پیامی به سیزدهمین جشنواره نشریات دانشجویی (تیتر 13)، با تأکید بر نوآوری و درک درست از شرایط امروزی رسانه‌ها و طرح پیشنهاد بازبینی و به‌روزرسانی اسناد و متون حقوقی گذشته، این اقدام را در راستای به‌رسمیت شناخته شدن فعالیت‌های رسانه‌ای دانشجویان در شبکه‌های اجتماعی دانست.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: سیزدهمین جشنواره نشریات دانشجویی «تیتر» که امسال در مشهد مقدس و کنار مضجع شریف علی‌بن موسی الرضا(ع) برگزار می‌شود، فرصت مغتنمی است تا دانشجویان عزیز، مدیران و سردبیران ارجمند این نشریات کنار کارشناسان محترم نشریات دانشجویی و مدیران کوشا در دو وزارتخانه علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در تعاملی پویا و هدفمند به تبادل تجربیات گران‌سنگ خود بپردازند و با حقوق و تکالیف خود در عرصه تولید آثار دانشجویی بیشتر آشنا شوند.

اسماعیلی یادآور شد: تنوع آثار و گوناگونی موضوعات در رشته‌های این جشنواره حکایت از گستردگی فعالیت نشریات دانشجویی و روند روبه‌رشد آن دارد. در سال‌های اخیر، ایجاد تنوع در قالب‌های رسانه‌ای و پیدایش رسانه‌های نوین و رشد و پویایی بی‌وقفه پدیده‌هایی نظیر «دانشجو ـ خبرنگار» که اساساً نگاه سنتی به رسانه را به چالش کشیده است، ایجاب می‌کند در عرصه‌های مختلف به نوآوری و درک درست از شرایط امروزی رهنمون شویم، از این منظر پیشنهاد می‌شود اسناد و متون حقوقی گذشته با نگاه تازه بازبینی و به‌روزرسانی شوند؛ اقدامی که در پرتو آن فعالیت در شبکه‌های اجتماعی و «رایانه‌سپهر» (فضای مجازی) هم به‌عنوان عرصه‌های جدید فعالیت رسانه‌ای دانشجویی به‌رسمیت شناخته خواهد شد، در این مسیر که تدبیر و همراهی دبیرخانه شورای‌عالی انقلاب فرهنگی را طلب می‌کند، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی همراه و همیار دو وزارتخانه علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خواهد بود.

وی تأکید کرد: این نکته مهم است که دانشجویان عزیزمان، فعالیت در نشریات دانشجویی و قلم زدن در این عرصه نسبتاً محدود را مقدمه و تمرینی برای یادگیری فعالیت رسانه‌ای در آینده و در سطح ملی و بین‌المللی بدانند. این تجربه بی‌شک مسیر رسانه‌نگاری در عرصه‌های بزرگ‌تر را برای آنان تسهیل خواهد کرد.

به گزارش تسنیم، سیزدهمین جشنواره نشریات دانشجویی (تیتر 13) با حضور نمایندگانی از نشریات دانشجویی دانشگاه‌های سراسر کشور از 16 تا 18 اردیبهشت به‌میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.

انتهای پیام/282+

دیگر خبرها

  • پیام تسلیت سخنگوی شهرداری تهران در پی درگذشت مرحوم تبریزی
  • کم کاری رسانه در تبلیغات جوانی جمعیت
  • پیام تسلیت امام جمعه و استاندار کرمان در پی درگذشت امام جمعه فقید بلوک جیرفت
  • عبور از نگاه سنتی به رسانه با پدیده‌ دانشجو ـ خبرنگار
  • فعالیت در نشریات دانشجویی تمرینی برای ورود به عرصه ملی و بین‌المللی رسانه است
  • فعالیت در نشریات دانشجویی تمرینی برای ورود به عرصه بین‌الملل رسانه است
  • ضرورت جهش نوین نشریات دانشجویی در جهت حل مساله دانشگاه‌ها
  • جواد عزتی بازیگر «وحشی» هومن سیدی شد
  • بازیگر ارباب حلقه‌ها درگذشت
  • «برنارد هیل»، شاه «تئودون» ارباب حلقه ها درگذشت